FotoMoment

FOTOGRAFIA DE FAMILIE

Nunta, primele zambete, primii pasi, botezul…. toate momentele pe care le vei regasi cu drag in albumul familiei tale. Oferim servicii fotografice complete pentru toate acele momentele unice ale familiei tale.

Sot si Sotie cu experienta fotografica vasta cladita in cele mai inedite situatii lucreaza impreuna pentru UN PRODUS FOTOGRAFIC SUPERIOR. Afla mai multe despre Noi mai jos in pagina.

www.AncaBilt.com

Cand eram mica ma uitam la pozele bunicii, le avea intr-un sertar. Mi-am vazut stramosii si pe rudele lor, in porturi populare, la sarbatori, nunti, priveghiuri. Ca adult am inteles importanta lor si cum mi-au creat o imagine despre o lume de mult pierduta, o imagine care si acum imi este foarte draga.

Am inceput sa fac fotografie dupa ce am nascut-o pe Mara in 2008, din nevoia de a captura momentele acelea care nu se mai intorc. Pe la inceputul lui 2010 am primit cadou o camera foto profesionala si de atunci lucrurile au devenit mai serioase. De-a lungul timpului am participat la concursuri, unele proiecte mi-au fost publicate in reviste de fotoreportaj (apasa aici), lucrurile au evoluat iar astazi sunt implicata in fotografia de familie.

Capturez imagini in cele mai diverse situatii: fotografiez bebelusi de doar cateva zile, primii pasi ai lor, botezul, aniversarile, am portrete cu parinti, bunici cand ii tin in brate….. Stiu ca intr-o zi fotografiile mele se vor regasi in sertarul lor cu poze.

www.GabrielBilt.com

Am avut prima mea camera de fotografiat acum mai mult de 20 de ani. Era o camera ruseasca semi profesionala cu un obiectiv fix pe care trebuia sa fixezi toti parametrii de lucru. Imi amintesc ca ma prefaceam ca am film in aparat si fotografiam obiecte de prin camera. Invatasem de la tata cum se fac poze, avea un mini laborator foto unde marea fotografii alb-negru. Atunci ma pasiona portretistica, energia capturata a momentului pe care fotografia o surprinde si prin care da sens trecerii timpului, cum creeaza amintiri pentru toata viata.

Cand am avut primul aparat digital lucrurile au evouluat rapid. Fotografia nu mai era limitata de buget: solutii, negative, hartie, timp. Am devenit inspirat de capturarea foto a realitatii, a transformarii orasului. Tot timpul mi-au placut fotografiile vechi cu oameni in hainele epocii inconjurati de agitatie asa ca am inceput sa fotografiez prin piete, statii de tramvai, parcuri. Am devenit pasionat de street photography de surprinderea momentului care imi parea ca subliniaza atmosfera locului (apasa aici). Toate orele petrecute la fotografiat, miile de cadre trase si-au lasat amprenta asupra modului in care lucrez si interactionez cu subiectul.